Перший заклад родини Milk Bar був заснований у 2014 році. На сьогодні група закладів об‘єднує такі ресторани у Києві як:
Good Girl з соками холодного віджиму власного виробництва, Milk Bar TSUM з піцою та найкращою терасою міста на 7 поверсі центрального універмагу, корнери на Kyiv Food Market —Pasta&Foccacia з найсмачнішою пастою у місті та італійським "хлібом", Dogs&Tails з авторськими хот-догами, Milk Bar та Bakery&Breakfast з випічкою та сніданками відповідно.
В компанії близько 300 співробітників.
В 2022 році відкрили нове потужне виробництво площею 1000 квадратних метрів і наразі компанія розвиває напрямок В2В.
З доступних сервісів, які пропонує компанія це:
– доставка
– торти на замовлення
– весільні торти
– організація кейтерингів
– обслуговування корпоративних заходів
– корпоративні подарунки